Sex Tape
{{dita}} në {{qender}}

Filmi fillon më: 07.08.2014

Sex Tape

Filmi fillon më: 14.08.2014

Teenage Mutant Ninja Turtles

Step Up: All in
{{dita}} në {{qender}}

Filmi fillon më: 21.08.2014

Step Up: All in

The Hundred Foot Journey
{{dita}} në {{qender}}

Filmi fillon më: 04.09.2014

The Hundred Foot Journey

Filmi fillon më: 11.09.2014

Escape from Planet Earth

Filmi fillon më: 18.09.2014

The Maze Runner

The Hundred Foot Journey
{{dita}} në {{qender}}

Filmi fillon më: 04.09.2014

The Hundred Foot Journey

Ploddy the Police Car
{{dita}} në {{qender}}

Filmi fillon më: 04.09.2014

Ploddy the Police Car

Filmi fillon më: 11.09.2014

Escape from Planet Earth

100% Cachemire
{{dita}} në {{qender}}

Filmi fillon më: 18.09.2014

100% Cachemire

Filmi fillon më: 18.09.2014

The Maze Runner

Filmi fillon më: 25.09.2014

The Equalizer

Filmi fillon më: 02.10.2014

Gone Girl

Filmi fillon më: 09.10.2014

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Filmi fillon më: 09.10.2014

Annabelle

Filmi fillon më: 09.10.2014

Maya the BEE

Filmi fillon më: 09.10.2014

Northman: A Viking Saga

Filmi fillon më: 09.10.2014

Serial (Bad) Weddings

Fillimi i Eventit: 28.09.2014

Dita e Familjes Escape from Planet Earth

Fillimi i Eventit: 11.10.2014

Opera Makbeth

Fillimi i Eventit: 11.10.2014

One Direction: Where we are

Fillimi i Eventit: 18.10.2014

Martesa e Figaros

Fillimi i Eventit: 01.11.2014

Karmen

Fillimi i Eventit: 13.12.2014

Die Meistersinger von Nürnberg

The Equalizer

The Equalizer

Në "The Equalizer", Denzel Washington luan McCall, një njeri që beson se ka lënë të shkuarën e tij të mistershme pas krahëve dhe ka vendosur të fillojë një jetë të re e të qetë. Por kur McCall takohet me Terin, një vajzë të re të kontrolluar nga mafia Ruse ai nuk mund të qëndrojë duarkryq...

Më shumë
The Maze Runner

The Maze Runner

Kur Tomas zgjohet, ai e gjen veten në kurth në një labirint gjigand së bashku me një grup të tjerë djemsh. Pa asnjë memorie ai shikon në ëndërrat e tij pjesë nga e vërteta dhe shumë shpejt mbledh copëzat duke zbuluar qëllimin dhe rolin e tij të vërtetë në labirint si dhe rrugën për të shpëtuar nga ky mankth qe e ndjek nga pas.

Më shumë
Escape from Planet Earth

Escape from Planet Earth

Astronauti Scorch Supernova është një hero kombëtar në planetin e njerëzve blu. Një mjeshtër i misioneve të pamundura ai arrin t'ia dalë në çdo situatë, falë edhe vëllait të tij gjenial Gary. Por kur shefia e tij i tregon Scorch për një mesazh ndihme të dërguar nga një planet shumë i rrezikshëm ai injoron paralajmërimet e vëllait të tij dhe niset për një aventurë tjetër...

Më shumë

Na Ndiqni

Kliko